Wintersport

Vragen?Bel 0342-412000

Van Miltours
Van Miltours

Touringcar huren wintersport

Wanneer je met een touringcar op wintersport gaat profiteer je met van Van Mil Tours van volledig verzorgd vervoer. Dit betekent dat jullie groep zich geen moment druk hoeven te maken over de route, wie er rijdt en hoe laat je moet vertrekken. Het enige dat je hoeft te doen is ons aangeven hoe laat je met hoeveel personen op welke wintersportlocatie moet zijn en wij zorgen dat er een touringcar met chauffeur ruim op tijd op de vertreklocatie staat. Vraag nu een offerte aan voor het huren van een touringcar.

Vraag nu een offerte aan

Met de bus op wintersport

Een touringcar huren bij van Mil Tours is altijd inclusief chauffeur die jou naar elke wintersportplek in heel Europa kan brengen. Behalve de luxe van een touringcar met chauffeur ben je verder voorzien van alle gemakken zodat jullie in optimaal comfort de wintersportlocatie bereiken. De sneeuw is met Van Mil Tours altijd binnen handbereik. Of je nou gaat skiën of snowboarden in:

  • Frankrijk
  • Oostenrijk
  • Zwitserland
  • Italië
  • of Winterberg

Ook met een touringcar op wintersport? Neem contact op voor een advies op maat en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Logo