Dagtochten

Vragen?Bel 0342-412000

Van Miltours
Van Miltours

Met een touringcar Nederland ontdekken

Een touringcar huren bij van Mil Tours is altijd inclusief chauffeur die jou naar alle hoogtepunten in heel Nederland brengt. Indien nodig pikt onze servicegerichte chauffeur jou en jouw groep uiteraard graag van Schiphol op. Behalve de luxe van een touringcar met chauffeur ben je verder voorzien van alle gemakken zodat jullie in optimaal comfort Nederland kunnen ontdekken. Alle highlights en toeristische attracties in heel Nederland zijn met Van Mil Tours binnen handbereik. Ook ideaal voor team-, familie- of bedrijfsuitjes natuurlijk.

Vraag nu een offerte aan

Met de bus kriskras door Nederland

Nederland is een land met een grote verscheidenheid aan natuur en cultuur voor een relatief klein land. Zo heeft Nederland met bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam en Den Haag verschillende grote steden te bieden. En ben je vanaf laatstgenoemde óók in no-time aan de kust van Scheveningen. Terwijl je in het noorden en oosten een uitgebreid aanbod van pittoreske dorpjes vindt die perfect te combineren zijn met de prachtige omgeving op de Veluwe. En in het zuiden, onder de rivieren zoals we dat in Nederland noemen, kun je dan weer uitstekend bourgondisch genieten. Een paar ideeën:

  • Bezoek een kaasmarkt in Gouda of Alkmaar
  • Ga naar Madurodam
  • Ervaar de vissersdorpen Marken of Volendam
  • Vaar rond in het Venetië van Nederland: Giethoorn
  • Of door de grachten van Amsterdam

Ook met een touringcar Nederland ontdekken? Neem contact op voor een advies op maat en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Logo