Touringcars

Vragen?Bel 0342-412000

Van Miltours

Touringcar huren

Met een touringcar op maat is elke bestemming binnen handbereik. Uit ons gevarieerde wagenpark kunt u kiezen uit touringcars geschikt voor het vervoeren van grote gezelschappen, variërend van 19 tot maar liefst 90 personen. Wij zijn al 4 generaties onderweg en op basis van die expertise verzorgen wij volledig verzorgd en veilig vervoer. Kies de data, het aantal personen, vraag een vrijblijvende offerte op maat aan en ervaar het zelf.

Vraag een offerte aan
Logo

Volledig verzorgd vervoer

Een touringcar huren met chauffeur bij Van Mil Tours betekent volledig verzorgd en veilig vervoer. In optimaal comfort, voorzien van alle gemakken, voor iedereen. Oók voor mensen die slecht ter been zijn hebben we met onze rolstoeltouringcar een geschikte oplossing. Een greep uit de comfortabele faciliteiten in onze touringcars:

  • Beenruimte in de ruimste zin van het woord
  • Bagageruimte idem dito
  • Airco
  • Koelkast
  • Media (TV, Wi-Fi, DVD, MP3)
  • Gordels
  • Toilet

Laat je inspireren

Weet je al wel met wie je er wanneer op uitgaat maar nog niet exact wat je waar gaat doen? Wij denken vanuit onze jarenlange expertise uiteraard graag met je mee. Laat je inspireren door de plekken waar wij zijn geweest en de arrangementen die wij daar verzorgden. Of neem direct contact op en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bekijk arrangementen

Of een 9-persoonsbus huren

Mocht je een kleinere groep te vervoeren hebben of liever zelf achter het stuur zit, dan is de 9-persoonsbus uit ons gevarieerde wagenpark een geschikt alternatief voor een touringcar met chauffeur. Bekijk onze 9-persoonsbus die te besturen is met een B-rijbewijs en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Van Miltours