Stedentrips

Vragen?Bel 0342-412000

Van Miltours
Van Miltours

Met een touringcar Europa in

Een stedentrip is altijd een leuk uitje om te ondernemen met vrienden, familie, teamgenoten of collega’s. Een internationale stedentrip spreekt al helemaal tot verbeelding. Want wat is er nou leuker dan samen nieuwe plekken ontdekken en de cultuur van een Europese hoofdstad te snuiven? Met van Mil Tours hebben wij door de jaren heen al het vervoer van dergelijke stedentrips, voetbalreizen en internationale congresbezoeken mogen verzorgen. Profiteer ook van deze expertise en vertrek in optimaal comfort richting de stad van jullie keuze. Vraag nu een offerte aan.

Vraag nu een offerte aan

Een gezellige stedentrip start in de bus

Bij ons is het huren van een touringcar altijd inclusief chauffeur. Behalve inspirerend en ontspannen is een stedentrip natuurlijk vooral erg gezellig, onze flexibele chauffeurs begrijpen dat die gezelligheid al in de bus begint. Behalve de luxe van een touringcar met chauffeur ben je verder voorzien van alle gemakken zodat jullie in optimaal comfort én optimale sfeer de bestemming van de citytrip bereiken. Iedere Europese hoofdstad is met Van Mil Tours binnen handbereik. Een greep uit de stedentrips waar wij het vervoer voor hebben mogen verzorgen:

  • Barcelona
  • Berlijn
  • Parijs
  • Wenen
  • Londen
  • Rome

Ook met een touringcar Europa in? Neem contact op voor een advies op maat en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Logo